Skam

Tema: Skam
Af Krista Korsholm Bojesen, 10. september 2017
Illustration

“Hvorfor er der aldrig nogen, der har fortalt mig det her før? Jeg har jo oplevet det, men vidste ikke, at der var ord for det”. Det er en af de sætninger, jeg oftest hører i mit arbejde med skam. Ordet skam har været lidt glemt i vores ordforråd, men følelsen har aldrig været væk. Faktisk virker den på mange måder til at være mere udbredt end nogensinde.

» Læs mere

Flere artikler
Illustration
Af Dan K. Månsson (interview), 10. september 2017

Skam er en af vores største udfordringer. Den kan ødelægge det dybeste i os, vores identitet. Den kan frakende os det ypperste, vores værdighed. Sjælesørger Gunnar Fagerli peger på det grundlæggende i skam.

» Læs mere
Illustration
Af Sara Palmqvist - Samtale mellem far og datter, 10. september 2017

Kaffen er sat over. Vi har sat os godt tilpas i havestolene.
Fuglene kvidrer, og vi sidder begge to og kigger ud i luften, eftertænksomt. Vi har en snak om skam. Far og datter. To generationer imellem. Jeg vender mit blik mod ham og åbner for samtalen.

» Læs mere
Illustration
Af Martin Skipper (interview), 10. september 2017

Karen Margrethe Kirk har arbejdet med skam de seneste 10 år. Hun læser i øjeblikket på Københavns Universitet og er ved at afslutte en Master i sjælesorg med fokus på skam. Vi har spurgt hende om en introduktion til Skamkompasset, som giver en oversigt over de forskellige reaktioner, man kan have på skam.

» Læs mere
Af Dan K. Månsson...

Som forkynder må man være opmærksom p&arin...

» Læs mere
Af Ole Rabjerg...

Skal skammen brydes, hjælper det at være blandt ...

» Læs mere
 
EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
© 2021 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger