Utroskab

Tema: Utroskab
Af Ole Rabjerg, aut. psykolog i Agape, 28. februar 2019

I et parforhold er der tre dybe, afgørende og sårbare spørgsmål, som ofte er på spil, nemlig: Betyder jeg noget for dig? Er du der for mig? Kan jeg stole på dig? Disse spørgsmål svarer præcis til de grun...

» Læs mere

Flere artikler
Illustration
Af Steen Kruse, par- og familieterapeut og afdelingsleder for Center for Familieudvikling i Aarhus, 28. februar 2019

En sms, der ved en fejl sendes til ægtefællen, hvori der står ting, ægtefællen slet ikke forstår. En computer, hvor partneren har glemt at logge sig ud, og hvor der pludselig på Messenger kommer mærkelige tekstbeskeder…
Utroskab skaber i de fleste tilfælde en langvarig konflikt, fordi der grundlæggende sker et tab af tillid og tryghed i parforholdet.

» Læs mere
Illustration
Af Daniel Søgaard Lind, præst i Aarhus Bykirke, 27. februar 2019

Når Jesus i Det nye Testamente udtaler sig om ægteskab og utroskab, gør han det ud fra den mest oprindelige menneskelige relation og tillidsbruddet mellem de første mennesker og deres relation til Gud.

» Læs mere
Illustration
Af Carsten Vang, lektor i Det gamle Testamente ved MF, 27. februar 2019

Utroskab er ikke et afvekslende krydderi på tilværelsen, men noget umådelig ødelæggende. Den ødelægger forholdet mellem to i et ægteskab, og den får dybe følger for familie og evt. børn. Det lægger Bibelen ikke skjul på. Utroskab er et bærende tema i Hoseas’ bog i Det gamle Testamente, og her har Gud et højst overraskende ord til alle os, som er disponerede for utroskab.

» Læs mere
Af Interview ved Martin Skipper...

Ida og Christian er et ungt ægtepar med to små&n...

» Læs mere
 
EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
© 2021 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger