Kom til vores generalforsamling den 14. november

22. oktober 2020
EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
 
Illustration
Vi har meget på hjerte og håber, at du vil komme og give dit besyv med!

Corona har været en fest-bremser i 2020. På trods af det kan Agape se tilbage på et særdeles begivenhedsrigt år med flere nye tiltag som online-terapi og webinarer samt afvikling af en stor tværkirkelig konference om forebyggelse af seksuelle overgreb. Dertil kommer, at vores mangeårige psykolog Aida Hougaard Andersen har landet en ph.d. i religionspsykologi, som allerede har sat store aftryk i den måde, vi arbejder på.

På Agapes kontor begejstres vi over alt det nye og havde set frem til at dele det hele med dig på vores generalforsamling og Inspirationsdag 2020 i Ikast Kirkecenter den 14. november. Under henvisning til COVID-19-situationen og forsamlingsforbuddet har vi desværre besluttet at aflyse inspirationsdagen og gennemføre generalforsamlingen online. Vi håber dog, at du alligevel har lyst til at deltage i generalforsamlingen, selvom det i år kræver, at du selv brygger din kaffe og smører dit rundstykke.

Deltagelse i den online generalforsamling er let. Du tilmelder dig via dette link så snart som muligt og sætter dig foran din pc eller med din smartphone/tablet den 14. november klokken 10.30. 15 minutter inden mødestart får du tilsendt et link, hvorfra du kan tilgå generalforsamlingen. Du kan deltage helt anonymt og blot kigge med, når næstformand Henrik Feldtmose, kasserer Jacob Lund Sønderbæk og landsleder Annette Bech Vad fremlægger årsberetninger og regnskab. Du kan også deltage mere aktivt ved at stille skriftlige spørgsmål via en chatfunktion, som løbende bliver besvaret. Er du medlem af Agape, og ønsker du at deltage i generalforsamlingens afstemninger, kan du læse om - og tilmelde dig - proceduren herRing eller skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål!

Foredrag og seminarer, som plejer at følge efter generalforsamlingen, har vi desværre måttet aflyse. Da hovedtaleren skulle have været Agape-psykolog og nyslået ph.d. Aida Hougaard Andersen, satser vi på at gentage en del af programmet på inspirationsdagen den 13. november næste år. Vil du vide mere om, hvad Aidas forskning betyder for Agape fremadrettet, vil vi anbefale dig at læse det kommende tema-blad om troens rolle i kriser, der udkommer i marts 2021. Er du medlem, modtager du bladet automatisk. Ellers kan du melde dig ind i Agape her.

Vi glæder os til at være sammen med dig!
EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
»Adventsretræte 2020
 
04-12-2020 - 06-12-2020Retræte
 
Ådalen Retræte
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
10-02-2021Foredrag
 
Hvide Sande IM
»Frivilligdag
 
06-03-2021Temadag
 
Agape
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
19-03-2021Foredrag
 
Hjørnestenen, Silkeborg
»Faste-retræte
 
26-03-2021Retræte
 
Sct. Birgitta Kloster i Maribo
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
19-05-2021Foredrag
 
Kibæk
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
26-05-2021Foredrag
 
Hedensted IM
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
04-06-2021Foredrag
 
Mørkholt, IM's Årsmødefestival
© 2020 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger