Der er brug for sjælesørgere, som vil lytte og bane vej for mødet med Gud

24. april 2015
EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
 
Illustration
Kulturforandringer, familieændringer og sekularisering i samfundet udfordrer den kristne menighed. Menigheden har mere end nogensinde brug for kvalificeret sjælesorg som en del af sin tjeneste for dens medlemmer. At være menneske og få tro og liv til at hænge sammen bliver stadig vanskeligere. De mange forandringer i eget liv og omgivelserne skaber utryghed og ustabile relationer. Derfor udbyder Agape og sjaelesorg.dk i første halvdel af 2016 et nyt kursus i sjælesorg.

Sjælesorgskurset er målrettet præster, sognemedhjælpere, diakoner, menigheders sjælesorgsteams, personer med sjælesørgeriske opgaver i menighedsmæssig sammenhæng, ansatte i missionsbevægelser m.fl.

Dette kursus har fokus på praksis. Selvfølgelig skal vi også have baggrundsviden, men det handler i sjælesorgen først og fremmest om, hvordan vi samtaler med mennesker om liv og tro. Min motivation for at arbejde med sjælesorgens praksis får jeg gennem de mennesker, jeg møder i samtalens rum. De viser mig den tillid, at de lukker mig ind i deres smerte. De fortjener at blive mødt på den bedst mulige måde, udtaler Dan Månsson, som er indehaver af sjaelesorg.dk og underviser på kurset.


Annette Bech Vad, landsleder i Agape, udtaler: Gennem de senere år har Agape haft rigtig meget fokus på terapi, og det vil vi fortsat have. Men vi ser et behov for også at sætte fokus på sjælesorgen. Sjælesorgen har et mandat og nogle virkemidler, som terapien ikke har, og derfor er der brug for også at sætte fokus på sjælesorgens muligheder.

Agape ønsker at være med til at udruste sjælesørgere, som kan virke i kristne fællesskaber.Dan K. Månsson er cand. theol. med videreuddannelse i sjælesorg fra Norge. Dan er indehaver af sjaelesorg.dk og tilbyder personlig sjælesorg, kurser og faglig vejledning for andre sjælesørgere.

Agape er en forening, der ønsker at hjælpe og inspirere mennesker gennem terapi, kurser, foredrag og rådgivning. Agape ønsker at hjælpe den enkelte samt udruste mennesker og menigheder til at hjælpe andre.

Sjælesorgskurset afholdes i Agapehuset, Bredhøjsvinget 1, 8600 Silkeborg i perioden 19. januar - 14. juni 2016.
_______________________________________________________________________________
For yderligere info følg linket her eller kontakt:
Dan K. Månsson
Tlf.: 2926 4434
E-mail: post@sjaelesorg.dk

Annette Bech Vad, landsleder i Agape
Tlf.: 8680 6022
E-mail: annette@agape.dk

EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
 
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
30-08-2018Foredrag
 
Vinding
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
05-09-2018Foredrag
 
Thorsø IM
»Foredrag ved Elli Kappelgaard
 
05-09-2018Foredrag
 
Kirkernes Sociale Arbejde, Silkeborg
»Foredrag ved Elli Kappelgaard
 
19-09-2018Foredrag
 
Vinderslev Sognehus
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
28-09-2018Foredrag
 
Aars Missionshus
»Temadag: "Kvinder midt i livet"
 
28-09-2018Temadag
 
Kirkehuset, Sdr. Felding
»Temadag: "Kvinder midt i livet"
 
29-09-2018Temadag
 
Agapehuset, Silkeborg
»Foredrag ved Elli Kappelgaard
 
09-10-2018Foredrag
 
Kirken ved Tange Sø
© 2018 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger