Kurset gav mig mulighed for at standse op

26. februar 2014
EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
 
Illustration
Interview ved Annette Bech Vad

Jens Bendiks Nielsen er 39 år, far til 2 børn og gift med Vita. Han har et godt job som salgssupporter og er aktiv i kirkelivet. Jens er glad og taknemmelig for sit liv.

Et kursustilbud i personlig udvikling fangede dog Jens´ opmærksomhed. "Jeg var ved et punkt i mit liv, hvor jeg tænkte, at det ville være godt for mig lige at standse op og blive mere bevidst om mit liv. Hvor var jeg på vej hen, og var det også det, jeg i virkeligheden ønskede? Jeg havde faktisk i mit gode liv brug for at blive mere bevidst og få mere fokus og retning i mit liv".
Det, der nok gav Jens det sidste skub til at melde sig til kurset, var, at han søgte en fond via sin arbejdsgiver og fik hele kurset betalt. "Så var jeg slet ikke i tvivl", fortæller Jens.

På spørgsmålet om hvilket udbytte kurset gav svarer Jens: "Jeg fik virkelig fokus på, hvordan jeg kan tage mit liv mere seriøst. At jeg kan tage endnu mere ansvar for, hvordan jeg lever mit menneskeliv og for den sags skyld også mit kristenliv. Både overfor mig selv og mine omgivelser."

Kurset blev afholdt ud fra et kristent livs- og menneskesyn, hvilket gav kurset et godt afsæt.
"Det fantastiske var, at vi kom med vidt forskellige bevæggrunde for at søge kurset og vidt forskellige baggrunde. Det var så berigende", fortæller Jens.

"Jeg oplevede kursuslederen og assistenten som helt fantastiske. Lige fra det minut, man trådte ind af døren, var der rum for forskellighed, tillid og fortrolighed. - Det forum som er så givende, men jeg desværre alt for sjældent finder. Facaden blev liggende hjemme, og her var der plads til at åbne sig et neutralt sted overfor mennesker, som man aldrig før havde mødt. - De mennesker kom jeg til at kende bedre, end flere af de mennesker jeg har kendt de sidste 15 - 20 år. Det har været ret tankevækkende for mig."

Jeg fik langt større udbytte af kurset, end jeg på nogen måde havde forventet!EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
 
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
25-01-2018Mød Agape
 
Horsens
»Foredrag ved Elli Kappelgaard
 
25-01-2018Mød Agape
 
Vejle
»Vejledningsgruppe for sjælesørgere
 
08-02-2018 - 21-06-2018Forløb
 
Agapehuset, Silkeborg
»Basisweekend
 
16-02-2018 - 18-02-2018Basis
 
Midtjylland
»Undervisning på Dicipelskolen i Israel
 
19-02-2018 - 23-02-2018Foredrag
 
Israel
»Fyraftensmøde: Skabt i mit billede!
 
02-03-2018Foredrag
 
Agapehuset, Silkeborg
»Agapes Frivilligdag
 
03-03-2018Intern
 
Agapehuset, Silkeborg
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
14-03-2018Mød Agape
 
Hammerum IM
© 2018 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger