Hvorfor tilbyder Agape sjælesorgssamtaler?Der er lykkeligvis mange gode tilbud i lokalområderne, og det er afgørende og vigtigt, at der er mulighed for sjælesorgssamtaler i nærområdet! Der foregår rigtig meget "uformel sjælesorg"  i de kristne fællesskaber over en kop kaffe og ved køkkenbordene rundt omkring. Det er af uvurderlig betydning - uanset om det er hos præsten, en missionær eller hos en ven, der kommer i det kristne fællesskab. Disser former for sjælesorg kan vi på ingen måde undvære! Men vi kan have brug for at finde en sjælesørger, som ikke lige kommer i det samme missionshus eller kirke.

Neutral person
Nogle gange kan vi have brug for at tale med en sjælesørger, som jeg ikke møder i løbet af ugen eller der bor lige om hjørnet. Det kan være, at der er brug for at tale med en person, som er mere neutral og som man ikke skal forholde sig til på et senere tidspunkt. Det oplever nogle mennesker som en befrielse, uanset om det der bringes på banen er noget som er alment menneskeligt eller noget, som jeg skammer mig over.

Der er noget, der tyder på, at der er mennesker, som ikke får den sjælesorg, som de har brug for, fordi de ikke ved hvem de skal gå til, hvis de ønsker sjælesorg hos en person, som de ikke kender. Det er dog ikke noget, vi har lavet undersøgelser på, så det er en formodning på baggrund af tilbagemeldinger fra mennesker, der har brug for sjælesorgssamtaler.

Der er behov for forskellige former for sjælesorg.

Begrænset periode
Vi ønsker at blive klogere på, om der er et behov for et alternativt tilbud til alle de gode tilbud om sjælesorg, der findes lokalt rundt i landet og i forbindelse med arrangementer. Vi tror, der kan være behov for at gå til en sjælesørger, som ikke bor lige om næste gadehjørne eller man møder i kirken.

Tilbuddet gælder fra 1. august 2017 og året ud.


Pris:
650 kr. for sjælesorgssamtaler

Man kan søge støtte ved Agapes støttepulje, hvis økonomien er en udfordring.

Book en tid nu ved at kontakte Dan Månsson på: post@sjaelesorg.dk, eller på tlf. 2926 4434

EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
Kalender
»Sjælesorgskursus 2021
 
18-08-2021 - 15-12-2021Kursus
 
Sct. Michaelis Kirke i Fredericia
© 2021 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger