Supervisionsgruppe for sjælesørgere

Arbejdsvejledning giver større arbejdsglæde

Præsentation af supervisionsgrupper ved teolog og sjælesørger Dan K. Månsson
Har du sjælesørgeriske opgaver i din menighed, har du også behov for vejledning. Her præsenteres et vejledningstilbud i grupper for sjælesørgere.

Tilbuddet udbydes af sjaelesorg.dk og Agape.

Det var udfordrende og godt at fortælle uddybende om egne erfaringer, reflektere over egen praksis og blive ledt i nye (tanke)baner.
Mikael Holst Kongensholm, sognepræst

Læs Mikaels anbefaling her

En vejlednings-/supervisionsgruppe består af seks deltagere foruden vejleder.

Vi søger at etablere en gruppe for sjælesørgere, der har det som en del af jobbet eller som frivillig opgave. Dan K. Månsson er vejleder.

I løbet af et år samles gruppen tre gange af tre timers varighed. Den første time tager vi et emne op, som er relevant for deltagerne. De næste to timer arbejder vi med tematikker fra deltagernes egen erfaringsverden. Tavshedspligten i forhold til disse er absolut for alle deltagere.

I gruppearbejdet vægtes læring gennem refleksion over egen praksis. Derfor bringer deltagerne erfaringer fra deres arbejde (sjælesorg, kirkelige handlinger, forkyndelse og undervisning) og arbejdssituation i spil. Gennem styret (metodisk) samtale i gruppen får den enkelt mulighed for at reflektere over sine erfaringer og erhverver ny indsigt og udvikling.


EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
Kalender
»Sjælesorgskursus 2021
 
18-08-2021 - 15-12-2021Kursus
 
Sct. Michaelis Kirke i Fredericia
© 2021 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger