Retræteledere

Ingolf Henoch Pedersen

Ingolf Henoch Pedersen (f. 1948) er pensioneret præst og bosat i Romalt ved Randers, hvor han og hans hustru, Ingrid, er med i Kronjyllands Frimenighed.

Ingolf har gennem mange år virket som leder og præst i forskellige organisationer og menigheder. Som leder af Menighedsfakultetet (MF) i Aarhus i 1990'erne oplevede han et kald til at arrangere retræter for præster og studerende ved MF, og det bragte ham videre til et engagement i Foreningen Agapes retrætearbejde, som han var med til at starte op.


Carsten Dalsgaard Hansen

Carsten Dalsgaard HansenCarsten Dalsgaard Hansen (f. 1954) er teolog og leder af Hellig Kors Kloster ved Ringkøbing Fjord. Sammen med sin hustru Marianne har han fulgt et kald til at hellige sig et arbejde med bøn og stilhed og retræter. "Jeg oplever det som frugten af Guds ledelse i mit liv."


Ellen Jensen

Ellen Jensen (f.1962) er uddannet sygeplejerske, jordemoder og familieterapeut og arbejder nu som jordemoder på Herlev Hospital.

Ellen kommer i Fredens og Nazaret kirke, som er en aktiv folkekirke på Østerbro. Hun har en bred menneskelig indsigt og åndelig erfaring fra forskellige sammenhænge. Hun har arbejdet 2 år på hospice, 3 år i England og 10 år i Tanzania som missionær for Luthersk Missionsforening.


Mette Rasmussen

Mette Rasmussen (f. 1969) er uddannet fysioterapeut og arbejder på et Sundhedscenter.

Mette er gift og mor til 3 børn og er bosat i København. Mette og hendes familie kommer i Fredens og Nazaret Kirke på Østerbro, hvor de er aktive i det frivillige arbejde.


Britta Søes

Britta Søes (f. 1974) er uddannet pædagog og diakon. Hun arbejder som Kirke- og kulturmedarbejder ved Vor Frelsers Kirke i Vejle, hvor hun har en bred vifte af opgaver - bl.a. at lede skumringsmeditation.

Britta bor i Aarhus, og kommer i Aarhus Valgmenighed, som er en Luthersk Karismatisk Menighed under Dansk Oase. Her er hun bl.a. med i en dansegruppe, hvor kroppen inddrages i lovprisning, bøn mv. igennem forskellige typer danse, fx meditative kredsdanse. Hun er optaget af samtalen, og har bl.a. været på "Åndeligt medvandrer kursus" med fokus på åndelig vejledning.


EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
Kalender
»Adventsretræte
 
06-12-2019 - 08-12-2019Retræte
 
Ådalen Retrætecenter, Randers
»Retræte i fastetiden
 
13-03-2020 - 15-03-2020Retræte
 
Sct. Birgitta Kloster, Maribo
© 2019 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger