Retræteledere

Ingolf Henoch Pedersen

Ingolf Henoch Pedersen (f. 1948) er pensioneret præst og bosat i Romalt ved Randers, hvor han og hans hustru, Ingrid, er med i Kronjyllands Frimenighed.

Ingolf har gennem mange år virket som leder og præst i forskellige organisationer og menigheder. Som leder af Menighedsfakultetet (MF) i Aarhus i 1990'erne oplevede han et kald til at arrangere retræter for præster og studerende ved MF, og det bragte ham videre til et engagement i Foreningen Agapes retrætearbejde, som han var med til at starte op.


Ellen Jensen

Ellen Jensen (f.1962) er uddannet sygeplejerske, jordemoder og familieterapeut og arbejder nu som jordemoder på Herlev Hospital.

Ellen kommer i Fredens og Nazaret kirke, som er en aktiv folkekirke på Østerbro. Hun har en bred menneskelig indsigt og åndelig erfaring fra forskellige sammenhænge. Hun har arbejdet 2 år på hospice, 3 år i England og 10 år i Tanzania som missionær for Luthersk Missionsforening.


Mette Rasmussen

Mette Rasmussen (f. 1969) er uddannet fysioterapeut og arbejder på et Sundhedscenter.

Mette er gift og mor til 3 børn og er bosat i København. Mette og hendes familie kommer i Fredens og Nazaret Kirke på Østerbro, hvor de er aktive i det frivillige arbejde.


Britta Søes

Britta Søes (f. 1974) er uddannet pædagog og diakon. Hun arbejder som Kirke- og kulturmedarbejder ved Vor Frelsers Kirke i Vejle, hvor hun har en bred vifte af opgaver - bl.a. at lede skumringsmeditation.

Britta bor i Aarhus, og kommer i Aarhus Valgmenighed, som er en Luthersk Karismatisk Menighed under Dansk Oase. Her er hun bl.a. med i en dansegruppe, hvor kroppen inddrages i lovprisning, bøn mv. igennem forskellige typer danse, fx meditative kredsdanse. Hun er optaget af samtalen, og har bl.a. været på "Åndeligt medvandrer kursus" med fokus på åndelig vejledning.


EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
Kalender
»Adventsretræte 2020
 
04-12-2020 - 06-12-2020Retræte
 
Ådalen Retræte
»Faste-retræte
 
26-03-2021Retræte
 
Sct. Birgitta Kloster i Maribo
© 2020 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger