Alle artikler

Illustration
Af Annette Bech Vad (interview), 3. juli 2018 // Barnløshed

Efter flere mislykkede forsøg på at få børn, har Dorthe og Bjarne valgt at stoppe med yderligere forsøg, og må erkende, at de må leve med smerten og sorgen. Det kan særligt være udfordrende, når det er svært at tale om. De ville ønske, at barnløshed var mindre tabubelagt.

» Læs mere
Illustration
Af Torben Mathiesen, konsulent i Foreningen af Kristne Friskoler, tidl. landsleder i Ordet og Israel, 14. maj 2018 // Terror

Når der opstår nye og skræmmende tendenser og begivenheder i verden, spørger kristne ofte, om Bibelen siger noget om disse ting. Har Bibelen noget at sige om den terror og den ustabile verden, som vi oplever i vores tid?

» Læs mere
Illustration
Af Elli Kappelgaard, psykolog i Agape, 14. maj 2018 // Terror

Frygten for terror rammer langt flere end selve dem, der bliver direkte ramt af terroren. Frygten alene kan dermed være med til at lamme hele samfund, med mindre det lykkes at skabe en ny normalitet med tillid midt i utrygheden.

» Læs mere
Illustration
Af Rebecca Schønherr Thomsen, psykolog, 14. maj 2018 // Terror

Det er virkeligheden, der skal korrigere vores følelser, og ikke frygten, som måske er kommet helt ud af proportioner.

» Læs mere
Illustration
Af Lea Braüner Larsen, cand.mag. (Interview), 14. maj 2018 // Terror

Næsten tre år er der gået, siden jødiske Mette Bentow måtte tage sig af en flok grædende børn i en kælder under terrorangrebet mod synagogen i København. Agape mødte hende en kold decemberdag til en snak om terror, skyld og livet bagefter.

» Læs mere
Illustration
Af Kurt Christensen, professor og dr. theol. ved Menighedsfakultetet i Aarhus, 14. maj 2018 // Terror

Når et menneske begår terror, hvad lægger så til grund for denne forfærdelige handling? Kan alle mennesker potentielt blive terrorister?

» Læs mere
1/21
 
© 2018 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger