Alle artikler

Illustration
Af Rikke Thomassen, 23. januar 2020 // Seksuelle overgreb

Den 21. januar blev der sat skub i forebyggelsen af seksuelle overgreb i kirkelige miljøer, da Agape afholdt konference med mere end 100 deltagere fra 33 forskellige kirker, organisationer og fællesskaber.

» Læs mere
Illustration
Af Martin Skipper (interview), 26. august 2019 // Lykke

Vi lever i støvets verden, hvor vi nemt kan pustes omkuld, og lykken kan pludselig forsvinde. Så vi har brug for at fokusere på lykken hos Herren. Den løfter os og giver frimodighed, selvforståelse og selvtillid.

» Læs mere
Illustration
Af Krista Korsholm Bojesen, 26. august 2019 // Lykke

I vores kultur har vi idealer for alting, og lykkes det os at leve op til idealerne, har vi en forventning om, at vi bliver lykkelige. Men sådan går det ofte ikke. Stræben, perfektion og præstation virker nemlig som modgift mod lykkefølelsen.

» Læs mere
Illustration
Af Søren Mejer Overby, 19. august 2019 // Lykke

Jeg elsker min kone og har tre børn - er jeg så lykkelig? Jeg er kristen - er jeg så lykkelig? Er jeg lykkelig, hvis jeg er rask? Jeg bor i Danmark – så må jeg da være lykkelig! »Ikke nødvendigvis!«, ville de fleste nok svare. Det er jo ikke sikkert, at jeg føler mig lykkelig.

» Læs mere
Illustration
Af Martin Skipper (interview), 19. august 2019 // Lykke

Ruth Worm mistede for snart to år siden sin mand. Gunnars sygdom prægede deres liv gennem mange år. Efter Gunnars død i 2017 besluttede Ruth sig for at tage en pause i et halvt år for at give plads til sorgen og finde sig selv i den nye tilværelse som alene.

» Læs mere
Illustration
Af Martin Skipper (interview), 19. august 2019 // Lykke

Lykke er noget, vi har beskæftiget os med til alle tider. Men det kan være, vi har fået det lidt sværere ved at leve med, at der er nogle ting, der er besværlige og ikke perfekte. Psykolog Elli Kappelgaard fortæller her om, hvordan lykken kan være udfordret i fællesskabet, og om hvordan man måske alligevel kan finde lykken midt i det uperfekte.

» Læs mere
1/26
EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
© 2020 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger